Työikäiset

Täältä voit lukea kuvaukset tarjoamistamme työikäisten liikuntapalveluista. Voit myös lukea lisää yleisesti työikäisten liikunnasta  täältä.

Kahvakuulakoulu

Lukukaudesta riippuen 7-8 kerran kahvakuulakoulu, jossa opetellaan kahvakuulailun perusasioita ja liikkeitä. Tunneilta saat vinkkejä omaan harjoitteluun ja ennen kaikkea hyvän treenin!

TYKY-päivät

Tarjoamme yrityksille tai työyhteisöille TYKY-päiviä/iltapäiviä, joissa on mahdollisuus vaikkapa lumikenkäilyyn tai lajikokeiluihin (esim. jooga, GymStick, Kin-ball ®, levypainot, kahvakuula). Ota meihin yhteyttä, jos kiinnostuit ja haluat järjestää työporukallesi irtautumisen arjesta! (Liikunta ja sopiva pään tyhjennys parantaa työn tuloksekkuutta!)

LAVIS ®

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi!

Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

Lajikokeilut

Kiinnostaisiko sinua päästä kokeilemaan uusia lajeja vaikkapa kaveri- tai työporukan kanssa? Meillä se on mahdollista! Tarjoamme juuri teille räätälöityjä 5 kerran lajikokeiluja toiveenne huomioiden. Meillä voit kokeilla kahvakuulaa, levypainotreeniä, GymStickiä, Kin-ballia ®, HighRoller-putkirullausta, sisäpyöräilyä, kehonpainoharjoittelua tai vaikkapa perinteisiä kuminauha- tai keppijumppaa, lihashuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua tai kuntosalia. Kysy lajeista lisää myotatuuli(at)kamk.fi

Juoksukoulu

Juoksukoulu sopii aloittelijoista hieman kokeneemmillekin juoksijoille. Juoksukoulussa käydään juoksua ja sen tekniikoita sekä teoriassa että käytännössä läpi. Saat vinkkejä omaan harjoitteluun ja henkilökohtaista palautetta, joiden avulla voit parantaa juoksusi taloudellisuutta. Juoksukoulussa käydään läpi myös erilaisia juoksua tukevia treenimuotoja ja lihashuoltoa. (HUOM. Juoksukoulun toteutuminen on riippuvainen lukukausista ja opiskelijoiden opinnoista.)

Kuntosaliryhmät

Olisitko kiinnostunut varaamaan ohjatun kuntosalitunnin vaikkapa työporukallesi? Meillä se on mahdollista! Myötätuulen liikunnaohjaajat ohjaavat teidän porukallenne mieluisia kuntosalitreenejä. Tunnilla tehdään alkulämmittely ohjaajan johdolla, treenataan koko kehoa kuntosalilaitteiden avustuksella vaikkapa kiertoharjoitteluna ja liikkeitä tehdään myös  kehonpainolla tai vapailla painoilla sekä venytellään koko keho ohjatusti tunnin päätteeksi. Ohjaajat auttavat ja ohjaavat oikeassa suoritustekniikassa ja antavat vinkkejä monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun.

HUOM. Joidenkin ryhmien toteutuminen riippuu lukukausista ja opiskelijoiden opinnoista. Kysy lisää myotatuuli(at)kamk.fi!