Seniorit

Täältä voit lukea kuvaukset tarjoamistamme senioreiden liikuntapalveluista. Jos haluat lisätietoa senioriliikunnasta yleensä, lue lisää täältä.

Kuntosaliryhmät

Tunnilla tehdään alkulämmittely ohjaajan johdolla, treenataan koko kehoa kuntosalilaitteiden avustuksella vaikkapa kiertoharjoitteluna ja liikkeitä tehdään myös  kehonpainolla tai vapailla painoilla sekä venytellään koko keho ohjatusti tunnin päätteeksi. Ohjaajat auttavat salilla, mikäli asiakas tarvitsee apua esim. laitteisiin menon kanssa tai niistä poistumisessa sekä ohjaavat tekemään tekniikat oikein. Olisitko kiinnostunut varaamaan ohjatun kuntosalitunnin vaikkapa ystäväporukallesi tai yhdistyksellesi?

SeniorSport

Kaikille avoin SeniorSport –ryhmä kokoontuu viikoittain liikkumaan erilaisten liikuntalajien parissa. SeniorSport –tunnit sisältävät aina alkulämmittelyn, harjoitusosion, sekä venyttelyt. Harjoitusosiossa tehdään aina senioreille tärkeää lihaskuntoharjoittelua ja hyödynnetään Myötätuulen monipuolista välineistöä, kuten kahvakuulia, gymstickiä, käsipainoja yms.

SENIORILAVIS ®

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. SenioriLavis on Laviksesta hieman kevyempi versio, joka on suunnattu ninensä mukaisesti Senioreille. SenioriLaviksessa jokainen pystyy liikkumaan oman kuntonsa mukaan. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi!

Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

Lajikokeilut

Kiinnostaisiko sinua päästä kokeilemaan uusia lajeja omalla porukalla? Meillä se on mahdollista! Tarjoamme juuri teille räätälöityjä 5 kerran lajikokeiluja toiveenne huomioiden. Meillä voit kokeilla kahvakuulaa, levypainotreeniä, GymStickiä, Kin-ballia ®, HighRoller-putkirullausta, sisäpyöräilyä, kehonpainoharjoittelua tai vaikkapa perinteisiä kuminauha- tai keppijumppaa, lihashuoltoa ja liikkuvuusharjoittelua tai kuntosalia. Kysy lajeista lisää myotatuuli(at)kamk.fi

Tuolijumppa

Tarjoamme Senioriryhmille ohjattua tuolijumppaa, joka voidaan järjestää haluamassanne paikassa. Tuolijumpassa on vaihtuva teema, joten joka kerta jumppa on hieman erilainen. Teemoina voi olla esimerkiksi kuminauha-, pallo-, huivi- tai keppijumppa tuolin avulla. Ohjaamme tuolijumppaa esimerkiksi palvelukodeissa, ja voimme halutessanne tulla ohjaamaan teidän porukkaanne paikan päälle. Ottakaa yhteyttä Myötätuuleen, jos olette kiinnostuneet ohjatusta tuolijumpasta!

Soikkari

Soikkari on seniorinaisten oma liikuntaryhmä, jota ohjataan Soidinsuon koulun liikuntasalissa. Soikkarissa pääset liikkumaan monin eri tavoin, sillä ryhmälle ohjataan erilaisia jumppia laidasta toiseen. Ryhmässä pääset liikkumaan esimerkiksi kuminauha- ja keppijumpan, tanssin, lihaskuntoharjoittelun ja kehonhuollon parissa. Tunti sitältää alkulämmittelyn, treeniosuuden ja loppuvenyttelyt. Tervetuloa mukaan liikkumaan!