Lapset

Täältä voit lukea kuvaukset tarjoamistamme lasten liikunnoista. Voit myös lukea lisätietoa lasten liikunnasta yleensä täältä.

Pelmis

Lapsiperheille (lapset 0-7v) suunnattu liikunta- ja leikkikerho, jossa tavoitteena kehittää monipuolisesti eri liikkumistaitoja. Lisäksi tavoitteena on, että lapset oppivat vuorovaikutustaitoja ja ryhmässä toimimista. Tunti pitää sisällään yleensä yhteisen alkuleikin, toimintaradan sekä yhteisen lopetusleikin. Kerhossa myös vanhemmat pääsevät liikkumaan yhdessä lasten kanssa. Tule siis koko perheen kanssa leikkimään liikkuen!

Eskarilaisten Taito ja Temppu-Kerho

Taito ja Temppu-kerho on tarkoitettu esikouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhossa lapset pääsevät opettelemaan kouluelämään valmistavia taitoja liikunnallisin keinoin. Kerhossa opetellaan muun muassa tasapainotaitoja, liikkumistaitoja ja silmä -käsi -koordinaatiota. Tuo siis lapsesi mukaan oppimaan uutta liikunnan  parissa!

Lasten leirit

Myötätuuli järjestää erilaisia lasten leirejä, kuten Lasten Hiihtolomaleiri ja Kesäleiri. Leirit ovat eri pituisia ja sisältävät erilaista ohjattua aktiviteettia. Leirit sisältävät runsaasti liikunnallista tekemistä ja lisäksi myös rauhallisempaa tekemistä, kuten askartelua. Ilmoita siis lapsesi mukaan Myötätuulen Lasten leireille oppimaan liikunnan ja tekemisen kautta! Kysy lisää ajankohtaisista leireistä myotatuuli(at)kamk.fi.